​Lyhennysvapaata Santander lainaasi

 

Silloin tällöin on olemassa hetkiä, kun ei ole tarvetta maksaa laskuja. Esimerkiksi kesällä tai loman jälkeen on hyvä ottaa rennosti, joten järjestä maksuasiasi jo hyvissä ajoissa kuntoon.

Tiesitkö, että voit saada vuodessa Santander lainallesi kaksi (2) lyhennysvapaata kuukautta ilman kuluja. Mikäli sinulla ei vielä ole lyhennysvapaita kuukausia käytössäsi, tai haluat muuttaa niitä, voit hakea niitä tällä lomakkeella. Huomioithan, että lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä. Lyhennysvapaata kuukautta tulisi hakea hyvissä ajoin, vähintään kaksi kuukautta etukäteen. Huom! Tällä lomakkeella voit hakea lyhennysvapaata ainoastaan Santander lainaasi.

Lyhennysvapaan kuukauden aikana sinun ei tarvitse suorittaa sopimuksen mukaista kuukausierää, vaan lyhennysvapaalta kuukaudelta kertynyt korko ja tilinhoitomaksu laskutetaan seuraavan laskusi yhteydessä. Jos lainallasi on Maksuturva -vakuutus, veloitetaan lyhennysvapaan kuukauden osuus myös seuraavan kuun laskulla.   

Voit hakea lyhennysvapaita kuukausia suoraan myös verkkopalvelussamme › 
Allekirjoitetun lomakkeen voit lähettää joko viestin liittenä verkkopalvelumme kautta tai postitse lomakkeen ohjeen mukaisesti.
   


Lyhennysvapaata ajoneuvorahoitukseen?

 

Yllä olevalla lomakkeella ei valitettavasti ole mahdollista hakea lyhennysvapaata ajoneuvorahoituksen osamaksusopimukselle tai muiden rahoituspalveluidemme sopimuksille. Jos sinulla on esimerkiksi ajoneuvo- tai ostorahoitussopimus, johon haluat hakea lyhennysvapaata kuukautta, tai et ole aivan varma sopimuksen laadusta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tai hae lyhennysvapaata verkkopalvelussamme.