Shoppailemaan kauppakeskukseen: Ruokatarpeet ja uusi auto samalla reissulla

 

Auton ostamiseen liittyy paljon erilaisia vaiheita, jotka tuntuvat joskus liian hankalilta. Paljonko se uusi auto oikeasti tulee maksamaan? Entä vakuutukset ja kasko? Kuinka paljon pitää varata huoltoihin ja mihin talvirenkaat mahtuvat kesällä? Kunpa auton ostaminen olisi yhtä helppoa kuin shoppailu kauppakeskuksessa!

Auton ostaminen on parhaimmillaan yhtä yksinkertaista ja helppoa kuin perinteinen shoppailu. Kuluttajakäyttäytyminen muuttuu ja autokauppa sen myötä. Autokaupoille ei tarvitse enää lähteä jonnekin kehäteiden varteen, vaan auton voi ostaa muun shoppailun yhteydessä kauppakeskuksesta, ja sen jälkeen ajaa kotiin uudella autolla samantien - ilman päänvaivaa tai odotusaikoja. Lisäksi tiedät sentilleen paljonko autoon kuluu rahaa kuukaudessa, vain bensakulu tulee paketin päälle.

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta totta kuitenkin. Suomen suurin autorahoittaja Santander Consumer Finance on avannut kauppakeskus Itikseen täysin uudenlaisen All in One pop up -autokaupan. All in One -liikkeessä on myynnissä uusi Nissan Note, jonka voi ostaa huippuedullisesti päätteeltä itse ns. nappia painamalla. Halutessaan auton voi noutaa vaikka samantien vain yhden metroaseman päässä sijaitsevasta Arita Herttoniemen liikkeestä tai pyytää auton toimitettavaksi Itikseen päivän ostoskierroksen päätteeksi.

Vanhasta autostakin pääsee samalla eroon, kun Arita Herttoniemi ostaa sen ja maksaa hyvityshinnan tilillesi. Uuteen autoosi sinun ei tarvitse sijoittaa euroakaan, vaan kaikki hoituu kätevästi All in One -sopimuksen kuukausierissä. Eli voit siis saada uuden auton kiinteällä kuukausierällä ja vieläpä rahaa tilillesi vaihtoautostasi ja kaikki saman päivän aikana. Tämän helpompaa ei auton osto voi olla.

Uudessa palvelukonseptissa perinteinen kivijalkamyymälä yhdistyy uudenlaisiin digitaalisiin palveluihin. Tarkoituksena on, että auton ostaminen olisi yhtä helppoa kuin tavallinen kaupassakäynti. Tätä kokemusta tukemaan Santanderin pop up -liikkeessä  auto myydään Santanderin All in One -palvelulla, jossa kiinteään kuukausihintaan sisältyy huollot, korjaukset, talvirenkaat, lohkolämmitin sekä liikenne- ja kaskovakuutus. Lisäpaketilla mukaan saa myös renkaiden kausivaihdot, rengashotellin, sijaisauton huoltojen ajaksi ja jopa sisä- ja ulkopesun huoltojen yhteydessä. Auton ostajan ei tosiaan tarvitse maksaa kuukausierän päälle muuta kuin käyttämänsä polttoaine.


Santander Consumer Finance on osa Euroopan suurinta pankkia, Grupo Santanderia. Suomessa sillä on asiakkaita noin yhteensä 150 000 ja se on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Banco Santander on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman suurimmista rahoitusyhtiöstä.

Nissan Note Tarjous

Nyt Itiksen All in One myymälästä Nissan Note huipputarjouksella 9,99 €/päivä* sisältäen kaiken autoiluun tarvitsemasi – vain tankkaaminen jää sinulle!

 

Nissan Note Visia 299 €/kk, ilman käsirahaa*

Hinta 14 632,44 €, rahoituskorko 1,5 %

Sopimus sisältää talvirenkaat, moottorilämmittimen, rahoituksen, taatun hyvityshinnan, huollot ja korjaukset sekä liikenne- ja kaskovakuutuksen!

 

*All In One Rahoitusesimerkki: Nissan Note 80 Visia 5M/T E6, All In One taso 2: Hinta 14 632,44 € (sis. toim.kulut 600 €, talvirenkaat 750 €, moottorilämmitin 290 €), käsiraha 0 €, sopimusaika 36 kk, kuukausierä 246,81 € + kaskovakuutus 52 €/kk, kuukausierä yht. 298,81 €, rahoitettava osuus yht. 14 781,44 €, viimeinen suurempi erä 8 039,34 €. Kuukausierä sisältää koron 1,5 %, perustamismaksun 149 €, käsittelymaksun 8 €/kk. Luottokustannukset yhteensä 951,50 €, todellinen luottohinta 15 583,94 € ja todellinen vuosikorko 2,8 %. Rahoitusesimerkin max ajokilometrit 30 000 km. Sopimus sisältää taatun hyvityshinnan 7 823,78 € sopimuksen päättyessä sekä määräaikaishuollot ja korjaukset. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Hermannin Rantatie 10, 00580 Helsinki.

Näin ostat auton - neliportainen opas

1. Kävele Itiksen All in One pop up -liikkeeseen

2. Tunnistaudu pankkitunnuksilla  ja täytä tietosi liikkeessä olevalla päätteellä.

3. Paina osta-nappia.

4. Aja uudella autolla kotiin ja kurvaile huolettomia kilometrejä kiinteällä kuukausimaksulla.

All In One Store
Kauppakeskus Itis, Plaza
Avoinna:
Ma-Pe 10–21 
La 9–18
Su 12–18