​​LEFFALIPPUJA HYVÄNTEKEVÄISYYSTYÖTÄ TEKEVILLE

Santander Consumer Finance on Teit meistä kauniin -elokuvan pääyhteistyökumppani ja lahjoittaa yhteensä 40 leffalippua ensi-iltaan hyväntekeväisyysjärjestöjen tai -yhteisöjen jäsenille jokaisella kiertuepaikkakunnalla. Ensi-iltakiertue järjestetään 1.9. – 4.9. Kiertue käy Oulussa, Seinäjoella, Jyväskylässä sekä Joensuussa.

Ehdota meille hyväntekeväisyysjärjestö tai –yhteisö, joka ansaitsee mielestäsi pienen irtioton arkeen ja leffaliput Teit meistä kauniin -elokuvan ensi-iltaan. Santander Consumer Finance jakaa paikkakuntien paikallisille järjestöille lippuja ensi-iltatapahtumiin ehdotuksienne perusteella. Voit toki myös ilmoittaa mukaan oman porukkasi.

Kirjoita Facebookissa olevaan kisapostauksen kommentteihin järjestön tai yhteisön nimi, joka erityisesti ansaitsisi rentouttavan ja mukavan leffahetken hyväntekemisen keskelle ja joka toimii kiertuepaikkakunnilla. Tägää heidät kommenttiisi mukaan, jos heillä on Facebook-sivut. Voit lisäksi perustella, miksi juuri sinun ehdottamasi järjestö olisi täydellinen valinta.

Santander Consumer Finance valitsee hyväntekeväisyysjärjestöt tai –yhteisöt ehdotusten joukosta Oulusta, Seinäjoelta, Jyväskylästä ja Joensuusta 21.8.2016. Valinnat julkaistaan Santander Consumer Financen Facebook-sivuilla. Valituille järjestöille ja yhteisöille ilmoitetaan myös erikseen valinnasta ja heille toimitetaan liput postitse.


Santander Consumer Finance on osa Euroopan suurinta pankkia, Grupo Santanderia. Suomessa sillä on asiakkaita yhteensä noin 150 000 ja se on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Banco Santander on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman suurimmista rahoitusyhtiöistä.