Ilmoitus osamaksusopimuksen siirrosta

26.10.2017

Hyvät asiakkaat,

Osana maailmanlaajuista ohjelmaa Santander Consumer Finance Oy eriyttää ajoneuvorahoituksen asiakaspalvelun, sopimuskannan ajoneuvohallinnan ja taserahoituksen erillisiin yhtiöihin.

​Muutoksen toteuttamiseksi Santander Consumer Finance Oy siirtää 26.10.2017 rajoitetun määrän osamaksusopimuksia kaikkine oikeuksineen, mukaan lukien ajoneuvon omistusoikeuden SCF Ajoneuvohallinto Kimi VI LTD:lle. Muutos koskee vain osaa asiakkaistamme ja heille on lähetetty siitä erillinen tiedote.

Tämä muutos ei vaikuta asiakkaiden asemaan, eikä oikeuksiin tai velvollisuuksiin. Ainoastaan tilinumero muuttuu samoin, kuin ajoneuvon rekisteriotteeseen merkitty omistaja. Asiakaspalvelumme jatkuu entisellään Santander Consumer Finance Oy:ssä, joten asiakaspalvelun puhelinnumerot ja muut yhteystiedot säilyvät ennallaan. Näin ollen muutos ei aiheuta asiakkaillemme muita toimenpiteitä, kuin uuden tilinumeron käyttöönoton.

Mahdolliset muutosta koskevat tiedustelut voit tehdä www.santander.fi/verkkopalvelu


Ystävällisin terveisin,

Santander Consumer Finance Oy ja SCF Ajoneuvohallinto Kimi VI LTD

 

Alla muutama asia, jotka sinun on hyvä huomioida, mikäli olet saanut kirjeen siirtoon liittyen.

• Maksuerä tulee maksaa laskussa olevalla tilinumerolla. Mikäli olet laittanut maksun erääntymään toistuvaissuorituksena, pyydämme sinua korjaamaan maksun saajan tilinumeron verkkopankkiisi. Laskuilla oleva viitenumero pysyy kuitenkin samana.

Jos olet jo maksanut suorituksen aikaisemmalla laskulla olevalle tilinumerolle, kohdistamme suorituksen oikealle maksun saajalle.  Ajankohtaiset sopimus- ja laskutiedot voit käydä halutessasi tarkistamassa verkkopalvelustamme.

• Mikäli olet matkustamassa ajoneuvolla ulkomaille, tarvitset uuden rekisteröintitodistuksen I osan, koska Liikenteen turvallisuusviraston (TRAFI) rekisteriin merkitty omistaja vaihtuu. Voit hankkia uuden I osan maksuttomasti joko Trafin sähköisistä palveluista tai lähimmältä rekisteröivältä katsastustoimipaikalta. Rekisteröintimuutoksesta huolimatta vakuutuksesi säilyy ennallaan.

Mikäli sinulla on voimassa oleva maastavientivaltakirja, jossa omistajana on Santander Consumer Finance Oy ja olet lähdössä ulkomaille, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse, niin voimme toimittaa sinulle uuden valtakirjan.

• Jos olet valinnut Santander verkkolaskun, saat jatkossakin laskut verkkopalveluumme. Muutoksesta johtuen olemme lähettäneet tämän laskun sekä postitse että verkkopalveluun. 

 


Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance Oy on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.