Santander ja If yhteistyöhön Suomessa

01.03.2018

Suomen suurin autorahoitusyhtiö Santander Consumer Finance ja Pohjoismaiden johtava vakuutusyhtiö If aloittavat yhteistyön Suomessa.

​Yhteistyö aloitetaan pilotilla, jossa asiakkaille tarjotaan Ifin liikennevakuutuksia. Jatkossa on tarkoitus kehittää myös muita yhteisiä palveluita.

Suomen suurin autorahoitusyhtiö Santander Consumer Finance pyrkii yhteistyöllä Ifin kanssa helpottamaan asiakkaiden arkea ja samalla laajentamaan palveluvalikoimaansa entisestään.


”Auton oston yhteydessä liikennevakuutus on pakollinen ja myös kasko on tärkeä osa kokonaisuutta. Ifin kanssa lanseerattava yhteistyö tulee tarjoamaan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille merkittäviä etuja”, sanoo Santander Consumer Financen autorahoituspalveluista vastaava johtaja Ilkka Virtanen. ”Vakuutuksien ja rahoituspalveluiden yhdistäminen on luonteva seuraava askel. Pilottikampanjalla haluamme viestiä olevamme vahvasti mukana sekä autoiluun liittyvien että muiden rahoituspalveluiden kehittämisessä seuraavalle tasolle.”

Autoilun ostaminen palveluna on lyömässä toden teolla läpi

Virtasen mukaan kuluttajat odottavat kasvavassa määrin räätälöityjä kokonaisratkaisuja.
“Asiakkaat haluavat elää enemmän ja miettiä autoilua vähemmän. Autoilun ostaminen palveluna on lyömässä toden teolla läpi – ja palveluiden ostaminen kuukausimaksulla on suomalaisille yhä tutumpaa. Yhteistyö If:in kanssa vahvistaa entisestään Santanderin asemaa johtavana pelaajana autoilun saralla."

Santanderin markkinaosuus jatkaa kasvuaan

Santander Consumer Finance on Suomen suurin autorahoittaja lähes 40 prosentin markkinaosuudella. “Olemme erittäin ylpeitä markkinaosuudestamme, joka on vahvempi kuin koskaan. Meille se on osoitus suomalaisten luottamuksesta palvelujamme kohtaan. Autorahoitussopimusten suosio on nousussa ja odotamme kasvua erityisesti nuorten ja naisten kohderyhmissä”, sanoo Ilkka Virtanen.

 


Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance Oy on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.


 

If Vahinkovakuutus Oy

If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on noin 3,7 miljoonaa asiakasta. Konserni työllistää 6 800 henkilöä.