​​Kimi Räikkönen saapuu juhlistamaan Santanderin  10-vuotisjuhlia Suomessa.

Santander Consumer Finance juhlii 10-vuotissyntymäpäiviään Helsingissä 22.8.2017 ja järjestää kaikille avoimen katujuhlan F1:n henkeen Keskuskadulla klo 10.30–18.

Santanderin synttärit ovat yleisölle maksuton ja avoinna 10.30–18. Ohjelma alkaa klo 13 ja Kimi Räikkönen saapuu tapahtumaan noin klo 16.  Santander Consumer Finance ja Kimi lahjoittavat AKK:n Flying Finn 100 -nuorisohankkeeseen junior karting -auton noin klo 17.30. Tapahtuman juontajana toimii MTV:sta tuttu Mervi Kallio.

 

Päivän aikana tapahtuu

Tapahtuma alkaa jo aamupäivällä, jolloin paikalle rahdataan Scuderia Ferrari F1 1:1 jääveistos. Jääveistosta viimeistellään lähes 5 tuntia ja valmiiksi se saadaan juuri ennen Kimin saapumista. Jää-Ferrarin valmistumista voi seurata vapaasti Keskuskadulla klo 10.30 alkaen.

 

Kimin saapuminen

Kimi saapuu paikalle noin klo 16 ja liittyy mukaan Santanderin lehdistötilaisuuteen, jota myös yleisö voi seurata. Tämän jälkeen Kimi sekä Mervi Kallio julkistavat valmiiksi hiotun jääauton. Paikalle on myös rakennettu pieni RC-autorata ja Teknavin Mia Pelttari haastaa Kimin kilpailuun LaFerrari radio-ohjattavilla.

 

All in One -sovellus 

Keskuskadulla tapahtuu paljon muutakin. Jää-teeman mukaisesti tarjolla on jäähilejuomaa. Lisäksi julkaisemme tapahtumassa All in One -sovelluksen, jonka yksi ominaisuus on mobiilitankkaus. Tätä pääsee testaamaan ja paikalla on "tankkaus-asema", josta voi sovelluksen avulla tankata itselleen mehua.

Sovellukseen voi tutustua osoitteessa app.allinone.fi ja se on ladattavissa iOS ja android laitteille 22.8.2017 alkaen.

 

LaFerrari RC:n arvonta

Kimin ajama radio-ohjattava LaFerrari arvotaan 21.8. - 27.8.2017 välillä Santanderin uutiskirjeen tilanneiden kesken. Kimi tulee myös signeeraamaan auton. Lisäksi arvomme 10 muulle osallistuneelle muita Ferrari fanituotteita. Osallistumaan pääset tästä. 

 

 

Toivotamme kaikki erittäin tervetulleeksi tapahtumaan ja onnea kaikille arvontaan osallistuville.

 


Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii elelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance Oy on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.