​Kulutusluotto voi olla edullinen

Santanderin kulutusluotto joustaa sinun tarpeittesi mukaan. On tilanteita, jolloin joustava luotto auttaa toteuttamaan arjen akuutteja hankintoja tai pitkäaikaisia suunnitelmia. Santanderilta voit hakea luotettavaa rahoitusapua. Kulutusluoton hakeminen sujuu vaivattomasti netissä.

Hae kulutusluottoa 2 000-50 000 euroa jopa 10 vuodeksi ilman vakuuksia tai takaajia. Kulutusluoton korko määräytyy luottosumman sekä -ajan perusteella ja maksuerien suuruuteen voit joustavasti vaikuttaa itse. Halutessasi voit lyhentää kulutusluottoasi kerralla sovittua enemmän tai vaikka maksaa pois koko jäljellä olevan luoton. Sinä itse tiedät parhaiten tarpeesi ja suunnitelmasi, Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua.

Turvallinen kulutusluotto ilman vakuutta

Santanderin vakuudeton luotto on turvallinen kulutusluotto, jota voit hakea helposti netistä. Luottohakemuksesi käsittely on nopeaa ja luottamuksellisesta.

Vakuudeton kulutusluotto voi olla jopa 50 000 euroa

Santanderin luottoon et tarvitse vakuuksia tai takaajia. ​Haettu luottosumma vaikuttaa maksuajan pituuteen siten, että 5 000 euron suuruiseen kulutusluottoon asti maksuaika on enintään 5 vuotta ja sitä suurempaan kulutusluottoon takaisinmaksuaika enintään 10 vuotta. Kulutusluottoa voit hakea 2000 – 50 000 euroa.

Se joustavampi kulutusluotto

Jos ajoittain haluat lyhentää kulutusluottoasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausieräsi, voit tehdä sen helposti ja ilman ylimääräisiä kuluja. Halutessasi myös koko luoton poismaksaminen kerralla onnistuu. Lisää joustavuutta luottosi takaisinmaksuun saat hakemalla luottoosi lyhennysvapaita kuukausia.

Sama korko kaikille hakijoille

Santander vakuudeton luotto on kaikille tasapuolinen. Korko määräytyy yksiselitteisesti kaikille luotonsaajille. Korko sidotaan 3 kuukauden euriboriin, joten luoton korkoa tarkistetaan aina 3 kuukauden välein. Korkoon vaikuttaa euriborin lisäksi vain luottosumman suuruus ja maksuajan pituus, joten luotonhakijan aikaisemmilla luotoilla tai asiakkuuksilla ei ole korkoon vaikutusta. Katso luottojemme korot täältä.

Maksa itsellesi sopivissa kuukausierissä

Sinä itse tiedät parhaiten, minkä suuruinen kuukausierä sopii taloudelliseen tilanteeseesi. Valitse sinulle sopivin kuukausierä lainalaskurin esittämistä vaihtoehdoista. Santanderin luottoa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, joihin sisältyy luoton lyhennyksen ja koron lisäksi kiinteä tilinhoitomaksu.


 

Hae Santanderin vakuudetonta kulutusluottoa