​Ajoneuvorahoitus – maksa autosi osissa

Autorahoitus on joustava tapa rahoittaa auton hankinta. Autorahoituksella tarkoitetaan yleensä osamaksua, jossa uusi tai käytetty auto hankitaan kuukausieriä maksaen. Autorahoitus eroaa lainasta, kulutusluotosta, erityisesti siten, että autorahoituksessa vakuutena toimii itse ajoneuvo, jolloin lisää vakuuksia ei välttämättä tarvita.

Auton oston yhteydessä ostaja maksaa autosta sovitun käsirahan ja lopusta kauppahintaa tehdään osamaksusopimus esimerkiksi kolmeksi tai jopa viideksi vuodeksi. Osamaksu maksetaan useimmiten tasaisissa kuukausierissä, mutta poikkeuksena viimeinen erä voi olla suurempi, jolla saadaan muokattua peruskuukausierää sopivammaksi.

Kun kaupat tekee autoliikkeessä, voi myös vanhaa autoa mahdollisesti käyttää kokonaan tai osittain käsirahana. Rahoitussopimuksen ajan auton omistajana toimii rahoitusyhtiö ja kun olet maksanut velan kokonaan pois, siirretään auton omistusoikeus sinulle.

Meillä Santanderilla on pitkä historia ja kokemus autorahoituksessa. Päivittäin Suomen teillä liikkuu noin satatuhatta Santanderin rahoittamaa ajoneuvoa. Jos haluat autorahoituksen kauttamme, muista kysyä autoliikkeestä onnistaisiko rahoitussopimuksen tekeminen Santanderille. Perus osamaksurahoituksen lisäksi meiltä löytyy myös All in One rahoituspalvelu, johon voi paketoida mukaan vaikkapa määräaikaishuollot, rengaspalvelut, vakuutukset ja jopa bensat.

Yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan ostajalla on mahdollisuus hakea Santanderilta lainaa, kulutusluottoa, jolloin itse ajoneuvo ei toimi lainan vakuutena vaan myönnetty lainasumma maksetaan hakijan tilille.

Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikkapa haaveilemassa perheen yhteisestä unelmalomasta Santander Laina soveltuu näihin ja tuhansiin muihin harkittuihin hankintoihin.
Sinä itse tiedät parhaiten toiveesi ja suunnitelmasi, Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua tarpeesi mukaan.

Vihdoinkin auton omistaminen on helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.