Tietoa hakemastasi lainasta

Tältä sivulta löydät lisätietoa Santanderin lainasta ja toimenpiteistä, joita tarvitaan sinulta sen jälkeen, kun lainapäätöksesi on hyväksytty.

 

Lainahakemuksen mukaan tarvittavat liitteet

Ennen kuin voimme maksaa sinulle lainasi, tarvitsemme sinulta hakemuksen liitteeksi ainakin todistukset kaikista lainahakemuksella ilmoittamistasi tuloista.


 

Lue lisää liiteohjeestamme

 


Voit saada lyhennysvapaita kuukausia

Tiesitkö, että voit saada vuodessa Santander lainallesi kaksi (2) lyhennysvapaata kuukautta ilman kuluja. Mikäli sinulla ei vielä ole lyhennysvapaita kuukausia käytössäsi, voit hakea niitä Verkkopalvelussamme.

Lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä. Huomioithan myös, että laskusi lähtee matkaan meiltä sinulle jo hyvissä ajoin, jonka vuoksi lyhennysvapaata tulisi hakea vähintään kaksi kuukautta etukäteen.

Lyhennysvapaan kuukauden aikana sinun ei tarvitse suorittaa sopimuksen mukaista kuukausierää, vaan lyhennysvapaalta kuukaudelta kertynyt korko ja tilinhoitomaksu laskutetaan seuraavan laskusi yhteydessä. Jos lainallasi on Maksuturva -vakuutus, veloitetaan lyhennysvapaan kuukauden osuus seuraavan kuun laskulla.

 

 

Turvallista rahoitusta Maksuturvalla

Maksuturva vakuutuksen avulla saat lainasi takaisinmaksuun tai ajoneuvosi rahoitukseen turvaa, joka auttaa sinua hoitamaan rahoitussopimuksesi kuukausieriä, mikäli tulosi pienenevät esimerkiksi tapaturmasta johtuvan sairausloman tai työttömyyden vuoksi.