Tältä sivulta löydät lisätietoa Santanderin lainasta ja toimenpiteistä, mitä tarvitaan sinulta sen jälkeen, kun lainapäätöksesi on hyväksytty.


Liitteiden palautus

Ennen kuin voimme maksaa sinulle lainasi tarvitsemme sinulta muutamia liitteitä.

  • kopio viimeisimmästä verottajan toimittamasta veroilmoituksen erittelyosasta
  • kopio viimeisimmästä palkkalaskelmastasi
  • kopio virallisesta henkilötodistuksesta, mikäli et tunnistautunut pankkitunnuksilla lainahakemusta tehdessäsi


Liitteiden palautuksen voit hoitaa halutessasi täysin sähköisesti, tietoturvallisen liitteiden lähetys palvelun kautta. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta palauttaa liitteitä sähköisesti, voit myös palauttaa ne postitse ilman erillistä maksua vastauslähetysosoitteeseemme.

Täydelliset lainan liiteohjeet ›


Lyhennysvapaat kuukaudet

Tiesitkö, että voit saada vuodessa Santander lainallesi kaksi (2) lyhennysvapaata kuukautta ilman kuluja. Mikäli sinulla ei vielä ole lyhennysvapaita kuukausia käytössäsi, tai haluat muuttaa niitä klikkaa alla olevaa linkkiä.

Tietoa lyhennysvapaista kuukausista ›


Lyhennysvapaan kuukauden aikana sinun ei tarvitse suorittaa sopimuksen mukaista kuukausierää, vaan lyhennysvapaalta kuukaudelta kertynyt korko ja tilinhoitomaksu laskutetaan seuraavan laskusi yhteydessä. Jos lainallasi on Maksuturva -vakuutus, veloitetaan lyhennysvapaan kuukauden osuus seuraavan kuun laskulla.

 

Hae Santander lainaa

Siirry tästä Santanderin täysin sähköiseen lainahakemukseen.

Turvallista rahoitusta Maksuturvalla

Maksuturva vakuutuksen avulla saat lainasi takaisinmaksuun tai ajoneuvosi rahoitukseen turvaa, joka auttaa sinua hoitamaan rahoitussopimuksesi kuukausieriä, mikäli tulosi pienenevät esimerkiksi tapaturmasta johtuvan sairausloman tai työttömyyden vuoksi.