​​Santander Pop up -tapahtumat haastavat kysymään mitä jos ja miksi ei!

 

Päätimme vuoden 2017 alussa, että järjestämme ilahduttavia ja yllättäviä Pop up -tapahtumia, jotka haastavat elämään enemmän. Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin pyöräilykauden kynnyksellä Helsingin Kansalaistorilla. Toukokuinen keli loi mielenkiintoisen ilmapiirin tapahtumalle. Välillä paistoi aurinko ja ajoittain lunta tuli taivaan täydeltä. Fillarihuolto Pop up oli huikea menestys ja vakuutuimme viimeistään silloin, että näitä tarvitaan lisää. Tapahtumia onkin ollut siitä asti juhannustansseista Kimi Räikkösen RC-autokilpailuun ja riksatakseista koiratapahtumaan.

 

 

 

Fillarihuolto 10.5.2017

Kantakaupungissa pyöräilijän ja autoilijan on elettävä sovussa, jotta vältytään onnettomuuksilta.
Santander Consumer Finance haluaa korostaa, että yhteisillä pelisäännöillä teille mahtuvat kaikki turvallisesti.

Valtakunnallisen pyöräilyviikon kunniaksi Santander järjesti pyöräilijöille mahdollisuuden ilmaiseen polkupyörän pikahuoltoon Kansalaistorilla keskiviikkona 10.5.2017. Polkupyörien pit stopilla pikahuollossa tarkistettiin ketjut, jarrut ja ilmanpaineet. Lisäksi kaksisataa ensimmäistä sai takavalon pyöräänsä.

 

 

Juhannustanssit 21.6.2017

Juhannus alkoi Kampissa jo keskiviikkona 21.6., kun haitaristi Perttu Paappanen siivitti ohikulkijoita perinteisiin lavatanssitunnelmiin. Kampin keskusympyrässä oli koivuja ja vihtoja ja ulkona satoi vettä. Perinteiseen juhannustunnelmaan pääsi virittäytymään siis jo etukäteen. Onneksi tanssit järjestettiin katon suojissa ja tanssilattialle uskaltautuikin pyörähtelemään useampi pari.

– Ihana yllätys ohikulkijoille käydä tanssimassa kaupassa käynnin yhteydessä. Helsingissä ei ole muutenkaan helppoa päästä tanssimaan perinteisiä lavatansseja, kertoi tanssimassa käynyt rouva.

 

 

Riksataksit Kuopiossa 30.6. -8.7.2017

Kuopiolaisia ilahdutettiin viikonloppuna viinijuhlilla Santanderin pyörätakseilla. Riksat polkaistiin liikkeelle heinäkuun ensimmäiseksi viikoksi. Kaikille ilmainen kyyti sai todella positiivisen vastaanoton. Pyörätaksit tunnisti kaupungilla Santanderin punaisesta ilmeestä ja logosta.

Riksatempaus liittyy Santanderin hyvän mielen pop up -tapahtumiin, jotka kehottavat elämään enemmän ihan tavallisessa arjessa. “Kuopio on kiva kesäkaupunki ja riksat sopivat hyvin kaupungin katukuvaan”, pohtii Santander Consumer Financen Ville Rinkinen.

 

 

Iceman in Helsinki 22.8.2017

Santander Consumer Finance juhli 10-vuotissyntymäpäiviään Helsingissä 22.8.2017 ja järjesti kaikille avoimen katujuhlan F1:n henkeen Keskuskadulla.

Santanderin synttärit olivat yleisölle maksuton ja avoinna lähes koko päivän. Kimi Räikkönen saapui paikalle iltapäivällä ja ilahdutti paikalle saapunutta yleisöä. Santander Consumer Finance ja Kimi lahjoittivat AKK:n Flying Finn 100 -nuorisohankkeeseen junior karting -auton noin. Tapahtuman juontajana toimi MTV:sta tuttu Mervi Kallio.

 

Tassuttele turvallisemmin 18.11.2017

 Santander Consumer Finance haluaa muistuttaa koiranomistajia huolehtimaan sekä omasta että koiransa näkyvyydestä pimeällä. Pimeä koira, huono ilma ja nopea vauhti voivat olla vaarallinen yhdistelmä.

– Muiden tielläliikkujien huomioiminen on todella tärkeää pimeän aikaan. Esimerkiksi autoilijan on lähes mahdotonta havaita pimeällä tienreunassa liikkuvaa koiraa, jos koiralla ei ole asianmukaisia heijastimia tai huomiovaloja. Myös pyöräilijän ja koiran pitkän hihnan kohtaaminen voi olla kohtalokasta, sanoo Santander Consumer Financen autorahoituksesta vastaava liiketoimintajohtaja Ilkka Virtanen.

 

Hyvää joulumieltä 12/2017

Santander kannustaa elämään enemmän ja tekemään pieniä hyviä tekoja – myös jouluna.

​​Siksi se toimi tänäkin vuonna hyvän joulumielen lähettinä suomalaisten toiveita kuunnellen. Santander jakoi hyvää joulumieltä jo kolmatta vuotta peräkkäin yhteistyössä Radio Aallon kanssa: Radiokuuntelijat ovat saaneet esittää toiveitaan siitä, minne haluaisivat lähettää jouluiloa. Hyvän joulumielen kampanja on saanut mahtavan suosion, ja toiveita on lähetetty joka vuosi roppakaupalla.

Joulukampanja nivoutuu osaksi Santanderin toiminnan perusajatusta auttaa yrityksiä ja ihmisiä. Santander on kansainvälinen pankki- ja rahoitusalan konserni, joka haluaa edistää ihmisten hyvinvointia monella tasolla. Se on sitoutunut ympäristönsuojeluun ja ilmastonmuutoksen torjumiseen, mutta toisaalta haluaa toteuttaa samaan aikaan hyviä tekoja myös paikallisella tasolla, ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia edistäen.

 

 


Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance Oy on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.