Santander toivottaa hyvää joulumieltä


Hyvän joulumielen lähettinä Santander toteuttaa parhaillaan suomalaisten joulutoiveita yhteistyössä Radio Aallon kanssa. Radiokuuntelijat ovat saaneet ehdottaa kohteita, joihin he haluaisivat lähettää jouluiloa. Kohde voi olla esimerkiksi päiväkoti, vanhainkoti tai sairaalan henkilökunta – ja Santander vie toiveet perille.

Joulukuun ensimmäisellä viikolla Santander vei jouluiloa Helsingin Kontulan palvelukeskuksen ikäihmisille. Sanansaattajina toimivat Radio Aallon Dynastia-ohjelmasta tutut Anna Perho ja Kimmo Vehviläinen sekä Hovimuusikko Ilkka.

Joulujoukkio vei monipuolisen palvelukeskuksen asukkaille ja henkilökunnalle kukkia ja lyhtyjä – sekä joulumusiikkia. Hovimuusikko Ilkan tulkitsemat joululaulut saivat vanhukset laulamaan kyynel silmäkulmassa. Joulun taika toteutuu pienten tekojen myötä.

Toisella viikolla Santander ja Radio Aalto veivät korillisen jouluiloa Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry:lle, mukanaan pieniä joululahjoja, kuten kissanpentujen märkäruokaa ja äidinmaidon vastiketta. Koirat puolestaan saivat maukkaita luita jouluksi. Kodittomat nelijalkaiset sulattivat radiojuontajien sydämet kirpeänä talviaamuna.

Santander toivottaa kaikille lämmintä joulumieltä ja vastuullista vuodenvaihdetta!

Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikkapa haaveilemassa perheen yhteisestä unelmalomasta Santander Laina soveltuu näihin ja tuhansiin muihin harkittuihin hankintoihin.
Sinä itse tiedät parhaiten toiveesi ja suunnitelmasi, Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua tarpeesi mukaan.

Santander toivottaa hyvää joulumieltä