Avoimet työpaikkamme

Finance Specialist, hakuaika 16.7.-7.8.2018

Rahoitusneuvoja, hakuaika 13.7.-12.8.2018

Rahoitusneuvottelija, hakuaika 13.7.-23.8.2018

Halutessasi voit jättää meille avoimen hakemuksen. Hakemuksen lähetettyäsi saat sen perille tulosta viestin sähköpostiisi. Avoin hakemus on valintasi mukaan voimassa 3 tai 6 kuukautta lähetyspäivästä lähtien, jonka jälkeen hakemus poistuu automaattisesti järjestelmästämme. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä avautuu profiiliasi vastaava tehtävä. Voit myös tutustua tarkemmin rekrytointiprosessiimme. Työnhakulomakkeen rekisteriseloste.


 


Santander Consumer Finance on osa Euroopan suurinta pankkia, Grupo Santanderia. Suomessa meillä on asiakkaita yhteensä yli 200 000 ja olemme Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Banco Santander on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman suurimmista rahoitusyhtiöistä.

 


​Avoimet tehtävät

Haemme kulutusluottotiimiin reipasta

Palvelumyyjää vuorotteluvapaasijaisuus

Tehtäviisi kuuluvat päivittäinen kontaktointi puhelimitse laina-asiakkaiden luottotarjouksista ja erilaisten rahoitustuotteiden kampanjoista sekä muut kulutusluottotiimin avustavat tehtävät, joihin kuuluu mm.: kommunikointia sähköpostin välityksellä, erilaisten asiakirjojen läpikäyntiä ja muuta tiimiä auttavaa toimintaa.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalvelutilanteiden ammattimainen loppuunsaattaminen on sinulle tärkeää. Et pelkää tarttua luuriin ja hallitset kommunikointitaidot eri kanavia käyttäen. Olet oma-aloitteinen ja huolellinen tiimipelaaja. Omaksut nopeasti uusia asioita, etkä pelkää rutiineja. Kaupallinen koulutus on eduksi mutta ei välttämätön, ruotsin ja/tai englannin kielen taito sekä aikaisempi kokemus rahoitusalan asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan rahoitusalan tehtäviin ja mahdollisuuden kehittyä rahoitusalan ammattilaiseksi. Ammattitaitoinen ja dynaaminen tiimi tukee sinua tehtäviin perehtymisessä ja koulutuksessa. Tehtävä on kokopäiväinen määräaikainen ajalla 1.7.-28.12.2016.

Palkkaus Rahoitusalan työehtosopimuksen mukainen.

Tehtävään palkattavan tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on:

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden
       14 kuukauden aikana tai
 • alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
 • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Seija Sillanpää tiistaina 21.6.2016 klo 15.30-17.00 tai torstaina 23.6.2016 klo 12-14.00 numerosta +358 40 519 5769.


  Kiinnostuitko?     Lähetä hakemuksesi ja CV:si 23.6.2016 mennessä täällä › 
Santander Consumer Finance on osa Euroopan suurinta pankkia, Grupo Santanderia. Suomessa sillä on asiakkaita noin yhteensä 150 000 ja se on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Banco Santander on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman suurimmista rahoitusyhtiöistä.